Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Kerhotilan kohtalo

Evakko kutsuu.. mutta tarina jatkuu...

... seuraa tarinaketjua alaspäin

 

 

(Tilanne 26.3.2010)
 
Kerhotilat Kadermonkatu 3:ssa ovat käytännössä myyty.

 

Kuten "evakkokaskystä" käy ilmi, olemme todennäköisesti kodittomia 31.5 lähtien
 
Kaupungin puolelta on perustettu toimikunta jonka tehtävänä on selvittää tilatarve yhdistyksille. Toimikunnan kokoonpano vielä epäselvä, mutta selvinnee piakkoin.
 
Jotain on kenties siis tarjolla, mutta jokainen kerhon jäsen voisi aktivoitua tsekkaamalla tuttujen ja tuntemattomien tyhjiä tiloja, mihin voisimme pientä korvausta vasten muuttaa. Myös lobbaamista kaupungin virkamiesten suuntaan omien suhteiden kautta kannattaa käyttää tässä kinkkisessä tilanteessa. 

 

Tällä palstalla tiedotetaan jatkossa asian kehittymisestä  ja seurataan tilannetta
 
 

 

 (Tilanne 23.4.2010)

 
Tilanne edelleen hakusessa.
Virkamiesten kanssa on neuvottelun tynkää ollut, mutta mitää oleellista ei ole vielä ilmennyt. Tiloja ei juurikaan ole, ellei sitten vanhasta Jungbosta löydy. (talon kohtalo kuulemma selviää lähiaikoina ). Tarjonta muutenkin aika nihkeätä kaupungin puolelta, eivät juurikaan ota tilannetta hanskaan, vaan lupailevat niitä näitä...
 
Kadermonkatu 3 on myyty, mutta allekirjoitukset kuulemma vielä puuttuvat .
Uuteen omistajaankin on oltu yhteyksissä ja ehkä saamme sovittua jatkoaikaa ainakin kesäksi. Neuvottelut ovat vielä vasta oraalla.
 

 
 
(Tilanne 24.5.2010)
 
Kevättä pukkaa ja häätö uhkaa..
Kaupungilta ei käytännössä saada korvaavia tiloja. Tila pitäisi olla periaatteessa tyhjä 1.6, mutta pieni siirtymä sallitaan. Eivät kuulemma kanna tavaroita kuitenkaan heti ulos.
 
Rauni on valmistellut väliaikaista säilytystilaa Helon tiloihin, johon romppeet saadaan hätätilassa.
 
Kiinteistön uuden omistajan kanssa on tarkoitus neuvotella lähiaikoina mahdollisuudesta olla kesä vanhoissa tiloissa. Kaupat kaupungin ja  uuden omistajan kanssa syntynevät ennen kesälomia, kenties kesäkuussa.
 
Kiikarissa on myös hallitila vanhan Varubodenin rautaosaston tontilla Hanko-Pohjoisessa ( Nykyisin tiloissa mm.urheiluliike).
Tupatarkastus ja neuvottelu hinnoista vielä auki.
 
 

 
 
(Tilanne 25.10.2010)
 
Työt uudessa kerhotilassa, Esplanaadi 124:ssä ovat täydessä käynnissä.
N.200 neliön tilasta rakennetaan tarpeisiimme soveltuva pyörien säilytystila sekä kokoontumistilat.
Vuokrasopimus vielä allekirjoittamatta, mutta suullisesti asia sovittu.
 
Talvikauden 2010-2011 pyörien säilytys onnistuneen myös uudessa paikassa, riippuen lämmitysratkaisusta. Vanhat tilat edelleen hallussamme ja uuden omistajan taholta on lupaus hallinoida tilaa kevääseen 2011 asti.
 
 (Tilanne 5.3.2011)
 
Homma hoidossa eli kerho asustellut uusissa tiloissa jo joulukuun alusta 2010. Viralliset avajaispartyt myös onnistuneesti suoritettu.
Säilytyksessä 21 pyörää ja muutama pienempi vekotin. Kaudelle 2012 mielellään tupa täyteen pyöriä, jotta saadaan vuoksra kuitattua, kiiitooos.


 
 
(Tilanne 3.2.2014)
 

Tilanne on taas muuttunut vuoden lopussa. Joulukuussa 2013 saimme tietää tilan olevan myynnissä ja palaverien jälkeen totesimme että irtisanomisaika on 3kk ja meillä etuosto-oikeus.
 
Homma on edennyt siten että osa jäsenistä on henkisesti valmistautunut mahdollisesti perustettavan kiinteistöyhtiön osakkaaksi ja ostamaan tilat, mikäli rahat ja tilanne sen mahdollistaa.
 
"Asemasotavaihe" on päällä eli vakavasti otettavia tarjouksia ei ole tiettävästi tiloista tehty.

 


 

 

(Tilanne 5.3.2017)

 

Muutama vuosi on tässä vierähtänyt, mutta asiat eivät näköjään kauheasti muutu.

Kerholla on siis oltu hyvissä tiloissa vuodesta 2010, tiloja kohennettu omalla rahalla ja nyt on taas mökki myynnissä. Pientä kriisipalaveria tuumataa ja sellainen on siis 12.3 klo,18.00 kerholla. 

Kaikki mukaan, hoidetaan homma kotiin.

 


 

 

Kauden 2020 päättäjäiset Ravintola  " Oi Hanko " klo.18.00 alkaen

Ruokailu ja perinteiset palkinnonjaot ja puheet.