Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma 2015

 
Toiminta jatkuu vahvalla rutiinilla aikaisempien vuosien malliin. Tänäkään vuonna ei ohjelmassa ole kerhon omia mp-päiviä, vaan siirrettäneen ne suosiolla tulevaisuuteen
 
Kesätorstait cruisaillaan vanhaan malliin. Vielä löytyneen joku uusikin kuppila käytäväksi.  
Kerholla kannattaa kuitenkin poiketa ajopäivinä, vaikka ajoihin ei osallistukaan, sillä kesäaikaan nuo kahvit on pääsääntöisesti hörpätty tie päällä ja tuumailu itse kerhotiloissa jää vähemmälle.
 
Varsinainen kauden avaus on ajateltu pidettävän viimevuoden malliin Kasnäsin kylpylässä 25-26.4. Kylpytynnyri ja saunaosasto tuli varattua jo viime vuonna. Myöhäinen lounas siis kylpytynnyreiden katveessa. 
 
Seuraava koitos on sitten Uudessakaupungissa 16-17.5, jossa valtakunnallinen meeting, Hymyilevän Motoristin Kevätpäivät.  Vanhastaa tutusta hotellista on huoneita varattu ja kyseinen majatalo toimii myös virallisena jatkopaikkana.
 
Keväällä myös tuttu Liedon motoristikirkko äitienpäivän aattona 9.5 sekä Tammisaaren 8.ruukin ajo uudella reitillä lauantaina 23.5.
 
Loppukesän/ syksyn retki vielä tuumailuvaiheessa. 
 
Metsähallituksen kanssa solmitun sopimuksen mukaisesti metsäajosta kiinnostuneet kurapyörämiehet Jukin johdolla ja valvonnassa jatkavat enduroharrastusta Syndalenin maastossa.
 
 
Syksyn saapuessa kauden päätöskinkerit FairPlay-pokaaleineen sekä glögipeijaiset joulun alla päättävät sitten kauden.

 

 Hangon Moottorikerho r.y vuosikokous kerholla 21.2.2019 klo.18.00 alkaen.

Kaikki tervetulleita.