Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Puh.joht.palsta

 


 
  

Hanko 1.6.2020

 

Kevät meni ja niin meni myös vuosikokous, jossa valitiin kerholle uusi puheenjohtaja. Arpa osui kohdalleni tällä kertaa.

Kiitos luottamuksesta ja kiitos edelliselle hallitukselle sekä puheenjohtajalle. Tästä on helppo jatkaa, vaikka osaltani taitaa harjoittelun puolella olla.
Sain pikku muistutuksen tämän palstan olemassaolosta ja niinhän sitä piti sormet tönkössä ruveta raapustamaan jotakin muiden luettavaksi.

Kevät on mennyt kerhoelämän kannalta hiljaiselon merkeissä maailmaa riivaavan uuden viruksen vuoksi, mutta kiitettävästi on porukka ollut ruuvaamassa prätkiä kevätkuntoon. Eivät ole hallin ovisaranat sentään ihaan homeeseen päässeet.
Yhteisten reissujen osalta saattaa kesä olla normaalia hiljaisempi, mutta eiköhän tässä jotakin mukavaa keksitä.


Seuratkaa sivuja ja sosiaalista mediaa, kyllä sinne jotakin infoa aikanaan tulee.

Kerhoillat peruttiin pandemian vuoksi koko keväältä ja toiminta lähtee käyntiin nyt kesäkuun alussa torstai-ajoilla. Tulkaa mukaan, emme anna viruksen lannistaa itseämme.!!!!!!

Mukavia ja turvallisia kilometrejä kaikille.


Ville


"Asioilla on tapana järjestyä, jos ne eivät ole järjestyneet ne ovat kesken"

  
 
 

 
 
  
Hanko 25.1.2010
 
 
Vuoden 2005 toimintasuunnitelman mukaisesti sekä ankaran väännön tuloksena on säälliset web-sivut nähneet päivänvalon.
Kerhokirjeiden manuaalinen kopio/taitto/postitus-rumba jää toistaiseksi historiaan. 
 
Kokeilemme tiedotustoimintaa nykyaikaisilla välineillä ja saatujen käyttökokemusten perusteella jatkosta päätetään myöhemmin.
 
Tiedotus jatkossa pääasiassa e-mail kirjeillä suoraan jäsenille sekä kotisivujen kautta. Kotisivuille ei tietosuojan sekä henkilöturvan vuoksi päivitetä kerhokirjeitä identtisinä kopioina. Oleelliset tiedot eri tapahtumista löytyvät "ajankohtaista" palstalta.
 
Tällä konseptilla säästämme tuon kirjerumban ja nopeutamme täten tiedonkulkua oleellisesti. Sivut on laadittu tarkoituksellisesti perusmuotoon , jolloin päivitykset hoituvat useamman jäsenen toimesta.
 
Visuaalinen sivujen perusilme sekä taiteellisten ambitioiden puute näkyy karheana toteutuksena, mutta tarkoitus pyhittää keinot :))
 
Mikäli olet epävarma kuulumisestasi kerhokirjeiden postituslistalle, ilmoittele käyttämäsi e-mail osoite "Ota Yhteyttä"- alasivulla olevalla lomakkeella.
 
 
Näillä eväillä kohti kevättä ja parempaa huomista
 
terv. Jouni

Hanko 30.5.2010
 
 
Hangon moottorikerho on kuulunut Suomen Moottoriliittoon perustamisestaan lähtien.
Viimeisimmässä liittokokouksessa päättivät nostaa jäsenmaksuja jälleen siten, että meillä perinteinen n.150e suuruinen maksu on ensivuonna lähes 500e.
 
Liittoon on kuuluttu lähinnä siksi että mp-kilpailutoimintaa voidaan harrastaa. Kilpailulisenssin ehtona on näet  kuuluminen kerhoon, joka kuuluu siis tuohon valtakunnalliseen kattojärjestöön.
 
Juurikaan muuta etua emme ole liitosta saaneet. Seuraavan vuoden toimintaa budjetoitaessa tämä asia tullaan käsittelemään vuosikokouksessa ja pohtimaan onko tälläisellä pienellä seuralla resursseja "tukea" liiton toimintaa ja onko kilpailutoiminta kerhon painopiste.
 
Mutta kaikesta huolimatta, klada vappen ,sano
 
jouni k
 

Hanko 25.10.2010
 
Uuden kerhotilan työt ovat jo pitkällä Esplanaadi 124:ssä. Tarkoitus päästä Jouluksi kotiin, kuten on rakennuksilla tapana.
 
Rahoitus rakennuskustannuksiin suurelta osin on saatu rakentajien omasta pussista. Jokaisen kerholaisen toivotaankin kyselevän sponsoritukea omalta työnantajalta. Pienikin apu selvänä valuuttana tai tavarana on paikallaan. Palkkioksi julkista kiitosta sekä mainontaa kotisivuillemme.
 
Kevään vuosikokouksessa valittavan uuden hallituksen ensisijaineni tehtävä on laatia säännöt uuden kerhotilan käyttöön sekä kestävän budjetin luominen uuden kulurakenteen kattamiseksi.  Myös uusien tapahtumien yms. kehittely on tarpeen kohoavien kulujen takia.
 
Uskon uusien tilojen kuitenkin tuovan uutta virtaa toimintaan sekä myös uusia jäseniä. Haasteita siis tuleville vuosille, mutta myös jouhevaa toimintaa uusissa tiloissa.
 
jouni k
 

 
Hanko 5.3.2011
 
Vuosi vaihtui ja vuosikokouskin on jo pidetty, kuten myös onnistuneet avajaispartyt uusissa kerhotiloissa. Kuvia löytyy omasta albumista.
Lieneekö hartijalukko iskenyt ranteeseen ja näppäimistö hukassa, koska tämä niin sanottu sosiaalinen media eli kerhon Web-sivut päässeet huonolle hapelle.
Päivitän tässä tärkeimmät ja lähiaikoina loput puutteet.
 
Hallitus on jo kuitenkin saanut alulle kesän retkien järjestelyt, joista "tulevia tapahtumia"-sivulla enemmän faktaa.
 
Samoin kevään aikana kerholle hankitaan kevyet urheilulliset vapaa-ajantakit, joita tietty kerhon logo komistaa. Hintaluokka n.70-80e.
 
Kovasti kaivatut jäsenmaksulaput tulevat maaliskuussa. Jäsenmaksuksi sovittiin 25e (kannatusmaksun ollessa 15e, jos uusi jäsenmaksu hirvittää;) )
Säilytysmaksuksi rustattiin enemmistöpäätöksellä 125e.
 
 
 
Seuratkaa kerhon sivustoa  ja nauttikaa keväästä. Kohta sitä kuitenkin jo joutuu motolla ajelemaan....
 
jouni k

 

Kauden 2020 päättäjäiset Ravintola  " Oi Hanko " klo.18.00 alkaen

Ruokailu ja perinteiset palkinnonjaot ja puheet.